René Koeman-Kok pakt het hele podium op Tarbes 21-07-2023

René Koeman -Kok is de grote winnaar van de vlucht Tarbes. Hij klokt een bom vroege duif, welke 3e in Noord-Holland en 6e in de Sector 2 speelt.
Daarna pakt hij nog snel 2 duiven. Het hok van René is in vorm. Want als je er 2 bij de 1e 10 in Noord-Holland klokt… gaat het super! De duiven van René waren hiervoor meegeweest op Agen ZLU of Bordeaux ochtendlossing en kwamen toen ook al prima.

Het was trouwens een mooie vlucht voor heel Noord-Holland, want ook op Sector nivo deelt Noord-Holland ondanks de overvlucht toch wel de lakens uit. De vlucht werd vooral op zaterdag geteisterd door regenbuien. Maar de duiven kwamen er prima doorheen. Alleen het wachten op de duiven was wat minder wat dat betreft.

De top 10 in de ZCC:
1,2,3,10 René Koeman-Kok, 4,6 Theo Renting 5,7,9 Arjan van Gent 8. B. van de Peppel.

Arjan van Gent (ZN)

Attractie A29 – Trabes – R. Koeman-Kok