Dagfond ploeg Sjoerd Bierlee komt op stoom!

De 1e dagfondvlucht van het jaar. 645 duiven werden er door 34 liefhebbers ingekorfd. Om 7.30 werden zij gelost met een noord oosten wind. Om 14.58.07 zag “Mister Fontenay” Sjoerd Bierlee zijn “310” als eerste aantikken. Deze doffer ging als 27e mand in van de 35 duiven die Sjoerd mee had. In totaal vinden we er 19 terug in de uitslag. De “310” legde de afstand van 511,038 km af in gemiddeld 68 km/u. In kring 4 ook goed voor de overwinning en in de afdeling de 10e plaats.


Sjoerd van harte gefeliciteerd met deze overwinning!


Top 10:
1 Sjoerd Bierlee, Assendelft. Plaats 2 Peter Heine, Wormerveer. Plaats 3 Marcel Kuijt en Wesley Vaas, Wormerveer. Plaats 4, 8 en 9 Richard Faber. Plaats 5 en 10 de winnaars van de vitessevlucht op dezelfde dag Janus en Jannus Kat, Westzaan. Plaats 6 Cor Kroon, Krommenie. 7 Thomas en Lieke Kuiper, Assendelft.

Iedereen gefeliciteerd. Op naar volgende week. Weer nieuwe kansen.

Colinda Brugemann (P.V. Zaanstreek-Noord)

Attracties E21 – Fontenay

Eredivisie: R. Faber – plaats 8

Eerste divisie: A. Ollebek – plaats 1