Driemaal raak in de Zaan voor de ‘857’ van familie Kat!

De 4e vitessevlucht alweer. 784 duiven werden er door 54 liefhebbers ingekorfd. Die allemaal het doel hadden de topduivin van vader en zoon Kat te verslaan. Om 8.30 uur werden zij gelost met een noord oosten wind. Om 11.37.34 uur klokten vader Janus en zoon Jannus hun topduivin “857” weer als eerste. Zij legde de afstand van 239,915 af in bijna 77 km/u. Goed voor haar 3e overwinning in de Zaan dit jaar. Ook de overwinning in kring 4 schrijft ze hiermee op haar naam en een prachtige 9e plek in de hele afdeling. En we zijn nog maar net gestart. Vader en zoon Kat hadden er 17 mee en draaien er 13 in de prijzen.


Janus en Jannus van harte gefeliciteerd met deze overwinning!

Top 10:
1 en 10 Janus en Jannus Kat Westzaan. 2 en 9 Gerard Tichelaar jr Zaandam. Plaats 3 Marco Braspenning, Zaandam. Plaats 4 en 6 Hugo Hauzendorfer, Westzaan. De winnaar van vorige week Marcel Kroon, Assendelft. Plaats 7 Cor Kroon, Krommenie. Plaats 8 Jon Siemons, Krommenie.


Iedereen gefeliciteerd. Op naar volgende week met weer nieuwe kansen. Succes!


Colinda Brugemann (P.V. Zaanstreek-Noord)

Attracties V21 – Quievrain

Eredivisie: A. Kat & zn (maximum van 4 attractie’s bereikt)

Eerste divisie: J. Kroezen