Eerste duif bij Theo Renting vanuit Bordeaux

Bordeaux was een extreem zware vlucht met een dito verloop. De duiven werden gelost op zondag om 1200 uur, dus 2 dagen later dan gepland. Dit was in verband met de onweersbuien en regenfronten rond de losplaats en noordelijk daarvan. Toch lijkt het erop dat de duiven regen hebben gehad op hun terugweg.

Als eerste klokt Theo Renting uit Westzaan zijn 3e getekende om 11.25 uur met 907 mpm. 72 minuten later klokt hij ook de 2e in de ZCC.
René Koeman klokt de 3 en de 4e duif. Het concours loopt tot de volgende morgen 0900 en dan is 1/3 van de duiven thuis. Gelukkig zijn er in de loop van de dag en week veel duiven weer terug op het hok geraakt. Dus de verliezen zijn minimaal te noemen.

1,2,5,6 Theo Renting, 3,4,10 René Koeman, 7,8. B. van de Peppel, 9 Arjan van Gent

Attractie – A23 – Bordeaux – Th.B.W. Renting – plaats 1

Winnaar Bordeaux – Theo Renting