Specials 2022

DE ZCC ORGANISEERT IN 2022

DE ATTRACTIEVLUCHTEN
Evenals vorige jaren kan er weer ingeschreven worden op de attracties op alle vluchten van zowel de Ere- als de Eerste divisie. Van iedere deenemer tellen elke vlucht de bovenste 5 getekenden. Voor elke divisie is er 1 attractie voor de eerste deelnemer. Voor de overnachtvluchten is er een attractieprijs voor de eerste en laatste liefhebber. Deelname voor alle vluchten tezamen: 20 euro. Attractie-deelnemers mogen gratis meedoen met de competitie.

SUPERJAARLING.
Inschrijvingen via de verenigingssecretariaten vóór vrijdag 8 april 2022, 23.59u indienen bij het ZCC-secretariaat.

Elke liefhebber die deelneemt een de attractieprijzen kan gratis twee jaarlingen inschrijven. Ere- en Eerste divisie apart! De jaarling die in de eindstand Duifkampioen-Generaal als beste van de ingeschreven duiven uit de bus komt, en geen andere jaarling boven zich heeft staan en bij de bovenste 5 kampioensduiven staat is winnaar van de prijs van 250 euro. Indien deze prijs niet kan worden uitgereikt, hoogt de prijs jaarlijks op met een bedrag van 100 euro. In de Ere-divisie bedraagt de pot voor 2022 250 euro. In de Eerste divisie is de pot niet uitgekeerd en opgegooid naar 650,- euro voor het jaar 2022.

Overzicht Super Jaarlingen 2022

DE ZCC-WISSELBOKAAL
Ter ere van allen die de ZCC oprichtten op 23 april 1931 en allen die later hun gewaardeerde bijdrage aan de organisatie leverden. De wisselprijs wordt vervlogen op de derde vitesse vludcht op zaterdag 30 april 2022, Vitesse vlucht vanuit Lennik en is voor de snelste duif uit het concours (totaal Ere- en Eerste-divisie). Geen inschrijving nodig.

DE JAARLINGENDERBY
De jaarlingenderby wordt gehouden op zaterdag 14 mei 2022, de eerste Midfond vlucht vanuit Morlincourt. Aantal in te schrijven duiven onbeperkt, als het maar jaarlingen zijn. Inleg 50 cent per duif. Inschrijving via verenigingssecretariaat uiterlijk vrijdag 13 mei 2022, 23.59u. Prijzen gaan af in 50 % – 30% – 20% van de inleg. Ere- en Eerste divisie APART.

FOND-BOKAAL
Is dit jaar voor de winnaar van de eerste dagfond vlucht van Fontenay, zaterdag 28 mei 2022. Deelname gratis. Inschrijven niet nodig.

DE WAARDEBONNEN-VLUCHT
Op de eerste jongeduivenvlucht zaterdag 16 juli 2022 vanuit Duffel worden WAARDEBONNEN vervlogen t.w.v. de inleg. Inschrijving bij de verenigingssecretariaten uiterlijk vrijdag 15 juli 2022, 23.59u Winnaar komt uit de totaaluitslag. Aantal in te schrijven duiven onbeperkt, 50 ct per duif.

DE DERBY JONGE DUIVEN
Wordt gehouden op de derde jonge duiven vlucht, zaterdag 30 juli 2022 v.a. Lennik. Prijzen gaan af in 50 % – 30% – 20% van de inleg. Ere- en Eerste divisie APART. Inleg 50 cent. Aantal in te schrijven duiven onbeperkt. Intekenlijsten via de verenigingssecretariaten insturen uiterlijk vrijdag 29 juli 2022, 23.59u.

Alles op een rijtje:
vrijdag 8 april, 23.59u: Deadline inschrijvingen Superjaarling 2022
30 april 2022: ZCC-bokaal, Vitesse vlucht v.a. Lennik
14 mei 2022: Jaarlingenderby Midfond vlucht v.a. Morlincourt
28 mei 2022: Fond-bokaal v.a. Fontenay
16 juli 2022: Waardebonnenvlucht jonge duiven v.a. Duffel
30 juli 2022: Derby jonge duiven vlucht v.a. Lennik

Bij niet doorgaan van een lossing, wordt de wedstrijd gehouden op de eerstvolgende vlucht in dezelfde afstandscategorie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *