Winnaar Eerste divisie J31 – Quievrain – Klaas Langeberg

Klaas Langeberg beleefde sinds jaren weer een uniek moment in de duivensport. Hij werd de winnaar in de eerste divisie bij de jonge duiven vlucht vanuit Quievrain. De nu 75-jarige Klaas begon als 14-jarige jongen met de duivensport. Op het adres van zijn ouderlijk woonhuis vloog hij vroeger samen met zijn broer Henk onder de naam gebr. Langeberg. Hij is lid bij p.v. De Koerier. Klaas heeft een kleine ploeg jonge duiven, 20 stuks. Tot op heden heeft hij niets verspeeld en ook van Quievrain alles thuis. Klaas vond het een beetje chaotische vlucht. Zijn derde duif was eigenlijk zijn eerste duif, maar helaas liep deze er niet vlot in. Uiteindelijk draait hij 13 van de 19 duiven in de prijzen in de eerste divisie. Een hele knappe prestatie en een afzonderlijke vermelding waard.

Klaas, van harte gefeliciteerd!

Namens p.v. De Koerier, Marit Kramer

Winnaar Eerste divisie: K. Langeberg