Issoudun wederom prooi voor Jan & Joke Kaman uit Wormerveer

Zaterdag 22-7 was het tijd voor dagfond vlucht nummer 5. Deze dag hing er wel wat regen in de lucht maar daarbij een lekkere temperatuur. Een zuid westen wind zou ervoor zorgen dat de Zaanse duiven de gang er goed in zouden krijgen.

En wie er goed de gang in had was “Nico” 22-8340191 een nieuw talent op het hok van Jan & Joke die met een gemiddelde snelheid van 92,5 kmh zijn thuis honk weer optijd wist te vinden. Eerder dit seizoen vloog “Nico” al een 9e zcc Tours, 1e zcc Vierzon en nu weer een glorieuze overwinning op Issoudun. Dit alles is zelfs goed voor 2 Intertext noteringen met maarliefst een 8e NPO Vierzon en nu een 4e NPO Issoudun.

Jan & Joke chapeau met deze overwinning en dit nieuwe pareltje vanuit jullie renstal.

Top 10

1. Combinatie J&J Kaman, 2-5-7. Richard Faber, 3-8. Peter Heijne, 4-6. Combinatie Kuijt – Vaas, 9. Jon Siemons, 10. Ruud Moes.

Thomas Kuiper
Pv de Postduif

Attractie’s – E29 – Issoudun

Eredivisie: R. Faber – plaats 7

Eerste divisie: A. Ollebek – plaats 1 (maximum van 4 attractie’s bereikt)

Winnaar Eredivisie: Comb. J. & J. Kaman

Winnaar Eerste divisie: A. Ollebek